7 (voedings) tips om de Onvermoeibare Ondernemer te worden

Wil jij die onvermoeibare ondernemer zijn? 
Download mijn e-book

  • check-circle
    7 super eenvoudige maar waardevolle tips voor meer energie en net die extra kick voor je gezondheid.
  • check-circle
    want jij bent de belangrijkste asset in je bedrijf!
  • check-circle
    'uit de running' ik kan het me niet permitteren. Jij?
  • Wil jij ook de Onvermoeibare Ondernemer worden?  Begin vandaag! Download dit e-book!Als jij ook de Onvermoeibare Ondernemer wilt worden, je energieker wilt voelen zodat je kan knallen in je business...in plaats van door, door, door en alle signalen negeren (ook die latente hoofdpijn).

Hi, Ik ben Roos van Monsjou, Health & Wellness Coach speciaal voor ondernemers en ondernemende mensen! Mensen met een passie, met wilskracht,  die door, door, door gaan.
Ondernemers zorgen goed voor hun bedrijf, hun team, hun klanten en eventueel hun gezin....maar vergeten veelal om goed voor zichzelf te zorgen.

Ik heb een hele persoonlijk reden om met ondernemers te willen werken...

Mijn moeder was zo'n gepassioneerde ondernemer, die goed voor ons als gezin zorgde, voor haar bedrijf en  haar klanten. Maar helaas niet  voor zichzelf.

Ze overleed toen ze 55 was. Veel te jong. Ik weet als geen ander wat voor gat dat slaat.
Het is dus ook niet alleen mijn werk, maar mijn passie en mijn missie om juist die gepassioneerde  ondernemers te inspireren om goed voor zichzelf te leren zorgen.  

Dit e-book is een eerste eerste stap in die richtring. Veel plezier ermee. Ik hoor graag aan welke tip je het meeste hebt. Mijn favoriete is nummer 5 en ik denk de jouw ook, terwijl je dat vast niet had verwacht.

Healthy you = Healthy Business

Overzichtelijk en to-the- point

​Want ik weet hoe druk je het hebt. 

heart

​Superwaardevolle Health tips en tricks

Die je meteen nu al kunt toepassen.

​Als bonus krijg je ook super korte videootjes van me.

Hierin onthul ik meer over het "waarom"

"Ondanks dat ik veel over voeding wist, werd ik toch verrast."

"Ik leef bewust en weet vrij veel over voeding. Tijdens het lezen van het e-book werd ik elke dag opnieuw verrast met goede tips, interessante weetjes en concrete handvatten om me verder te helpen met het aannemen van een gezonde levensstijl die vol te houden is.  Zeker aan te raden!"

- Tineke, online coach

"Mijn nieuwe lifestyle choices hebben ertoe geleid dat ik levendiger in het leven sta. Ik ben energieker, helder in mijn hoofd, slaap weer goed, nooit meer hoofdpijn of vage klachten, gewicht/centimeter verlies en wat voor mij een mega verandering is, is dat er cognitief heel veel veranderd is. Geen angst en depressie meer en ik sta nu meer positief in het leven! En dit werkt door in mijn gezin. We zijn bewust van wat goed voor ons is en voor ons gezin."

- Bianca, zelfstandig onderneemster

"Roos geeft hele heldere  en duidelijke tips"

"Hier heb je echt wat aan. Je krijgt meteen inzicht in wat beter kan in je eigen leven. Ze is to-the-point en vooral heel praktisch. Daar hou ik van!"

- Pauline, directeur

"Dit nieuwe e-book van Roos, een aanrader!"

"Ja, ik ben zo'n drukke ondernemer die maar door, door, door gaat. Een vriend van mij had een paar maanden geleden een serieuze wake-up-call, een hartinfarct. Dat gaat mij niet gebeuren. Gelukkig heb ik Roos leren kennen. Top vakvrouw!"

- Bart-Jan, CEO

Ontvang nu het gratis e-book
7 Voedingstips om de Onvermoeibare Ondernemer te worden.
Zodat je niet hoeft te wachten tot de wake-up call en nu al een goede start kan maken!

Vul hieronder je gegevens in

Je krijgt regelmatig, maar zeker niet te veel, inspirerende Health & Wellness mails, waar je echt iets aan hebt

Je informatie is veilig bij mij, ik heb zelf ook een hekel aan spam en van die pusherige verkoopmails. Don't worry, that's not me.  Mocht je geen mail ontvangen, check dan ook even je spamfolder. En zet roos@vanmonsjou.nl in je contacten